Advies

Tuinadvies

Is er een probleem en wilt u professionele hulp op het gebied van tuinadvies, dan kunt u van onze know-how gebruik maken.
U betaalt voor advies en vervolgens bent u vrij om ermee te doen wat u goed lijkt: U kunt het probleem zelf oplossen aan de hand van het advies, iemand anders vragen, en natuurlijk kunt u ons ook inschakelen. Mocht u onverhoopt vastlopen bij de uitvoering van het tuinadvies, dan kunt u altijd terugvallen op de diensten van MAXAM tuinen, zodat het advies alsnog kan worden uitgevoerd en het probleem verholpen kan worden.

Tuinproject op afstand

Woont u niet in de buurt of kunt of wilt u niet telkens toezicht houden? Wij kunnen uw tuin onderhouden of uw tuinproject begeleiden. We spreken met u af hoe u op de hoogte gehouden wilt worden over de voortgang.

Offerte beoordelen en vergelijken

Heeft u elders een offerte aangevraagd en twijfelt u of u waar krijgt voor uw geld? Wij hebben de kennis en ervaring en kunnen dit met u delen.
Bij ons betaalt u voor onafhankelijk advies, waarbij wij de offerte beoordelen en u zekerheid krijgt en u de juiste keuzes kunt maken.