Diensten

Om u een indruk te geven van de diensten van MAXAM TUINEN vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Tuinonderhoud

MAXAM tuinen kan op verschillende manieren op professionele wijze uw tuinonderhoud verzorgen. Vindt u het zelf heerlijk om in de tuin bezig te zijn, maar ziet u tegen grote en zware klussen op? Geen probleem, deze zijn bij ons in goede handen.

Natuurlijk kunnen wij ook het complete onderhoud voor onze rekening nemen, inclusief de planning, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Het is maar net wat u wenst.
Wij beschikken over diverse specialistische machines en apparatuur voor professioneel tuinonderhoud en aanleg

Gazon

Een van de meest gevraagde diensten is aanleg en onderhoud van het gazon. Een mooie grasmat is één van de meest geliefde, maar ook geplaagde delen van de tuin. Zo mooi als een gazon kan zijn, zoveel problemen zijn er ook mogelijk.

Wij kunnen praktisch ieder probleem oplossen. Is uw gazon te nat of juist te droog? Meestal hebben wij hier een prima oplossing voor. Is uw grasmat kaal en futloos? Wij kunnen u een verzorgingsprogramma op maat bieden. Daarnaast kunnen wij uw gras en graskanten op efficiënte wijze kort houden.

Vijveraanleg en -onderhoud

Wilt u een mooie vijver waar u lang plezier van kunt hebben? In de vorm en grootte die u leuk vindt en bij uw tuin past? Wij maken gebruik van Ecolan vijverdoek, waarbij de vijver geheel op maat gemaakt kan worden. Ecolan vijverfolie is een kwalitatief hoogwaardige folie die in Nederland geproduceerd wordt. Hierop krijgt u tot 30 jaar fabrieksgarantie.

Tuinontwerp

Wij maken een tuinontwerp speciaal voor u. Dit is niet gratis, aangezien wij deze speciaal voor u op maat maken met uw wensen en uw ideeën. Met onze tuinontwerpen mag u verwachten dat u een unieke tuin krijgt. Vervolgens bent u vrij met het ontwerp te doen wat u wilt: zelf uitvoeren, aan anderen uitbesteden. Uiteraard kunnen wij uw tuinplan ook uitvoeren.

Tuinaanleg en -renovatie

Andere diensten van MAXAM TUINEN zijn professionele tuinaanleg en tuinrenovatie.

Voor elke levensfase is een andere tuinindeling gewenst. Of het nu om een single- gezins- of seniorentuin gaat, wij kunnen deze voor u aanpassen of aanleggen.

Wilt u de tuin rigoureus onder handen nemen of opnieuw indelen, dan kunnen wij u behulpzaam zijn bij het maken van een degelijk plan. Hierin passen uw wensen, maar ook een realistisch kostenplaatje.

Uiteraard kunnen wij de complete uitvoering voor u verzorgen, zodat u verzekerd bent van de gewenste kwaliteit en jarenlang tuinplezier.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bezoek onze CONTACT pagina voor onze gegevens. Wij staan u graag te woord!